Wijnproeverij

Wijnproeverij

Wijnproeverij Utrecht

Mijn ervaring in Utrecht is aangenaam op zich, door en door plezierig. Ik weet dat ik de juiste keuze heb gemaakt wat betreft faciliteit, eten, vrienden en, bovenal, het allerbelangrijkste, tijd.

Barry, de eigenaar, schilder en chocolatier, is al meer dan 20 jaar een professional in de voedings- en cateringbranche. Hij weet precies hoe hij zelfs de meest ingewikkelde chocoladedesserts, taarten en gebakjes moet maken voor zowel taarten als bruiloften. Met zijn jarenlange ervaring en zijn creativiteit bent u er zeker van dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat van zijn werk.

Mijn voorkeur gaat nu uit naar koffie en dat is altijd zo geweest. Zijn reputatie gaat eraan vooraf. Mijn elke keer en ook mijn laatste bezoek was zeker een succes. De koffie was altijd om te smullen, en de sfeer was altijd super. Het was zeker de 20 minuten wachten waard, alleen al om van de warmte van de ander te genieten.

De ruime keuze aan versgebakken lekkernijen, muffins, brood en gebak, en ook de koffie, stelden mijn zoetekauw volledig tevreden. Ik kon me niet voorstellen dat er op zo’n plaats noch hoge klassieke noch moderne cultuur zou zijn. Wel, dit is wat we altijd zien op aangename plaatsen De mensen zijn vriendelijk en altijd blij je te zien.

Terwijl ik op een tafel wachtte in het restaurant, pakte ik een glas wijn, in de veronderstelling dat het een cocktail of een biertje was, maar het was een wijnglas. Misschien was het de manier waarop de French Roll wordt geserveerd, maar dit was een speciale gelegenheid.

Elke tafel zat vol. Afgezien van de eigenaar, was de tafel gevuld met mensen die blij waren te praten, te lachen en van elkaars gezelschap te genieten. Een echte en open gemeenschap.

Voor ik vertrok vroeg ik: “Zullen we teruggaan naar de Europeanen?” Ja, ze zeiden ja!

Nederland, België, Duitsland, Griekenland, Spanje en Italië staan bepaald niet bekend om hun aangename weer. Maar toen ik naar het orkestrale uiterlijk van deze wijnproeverij keek, dacht ik: “waarom niet?”

Het volgende evenement in Utrecht was een buffet. Ik was verbaasd over het aantal mensen, hoe klein ook, dat mijn auto vulde met mensen die vergelijkbaar waren met thatulia en de slagaders verstopte, waardoor het onmogelijk was om van een van de gerechten te genieten.

Utrecht was dus weer een van die wijnproeverijen in Europa. Enkele tientallen flessen clarkiet, Chenin Blanc, Sandweg en organizer gingen meteen mijn auto in. Na een weegoefening in de auto kwam ik vol spanning terug bij het hostel.

Enkele dingen om te doen u op Utrecht wijnproeverij

Eten: wijnproeven in een wijnbar of een soortgelijke gelegenheid, je hoeft geen duursporter te zijn. Alles draait om genieten en nieuwe mensen ontmoeten.

Voorgerechten: haal mayonaise, ketchup, mosterd, crudités en dergelijke voor uw aperitieftafel. Je kunt ook andere dingen meenemen.

Salades: neem je eigen mee. Het hoeft niet, maar als je iemand in je omgeving kent die dol is op Italiaans eten, neem dan de dingen mee waarvan je weet dat zij ze lekker vindt. Italiaans eten is heel gemakkelijk klaar te maken en heeft maar heel weinig ingrediënten die voorgekookt moeten worden.

Het hoeft niet, maar u moet wel iets meenemen om u te begeleiden. Neem geen zure of bloemig smakende wijnen mee. Die worden gebruikt om de smaak van het eten te maskeren. Als u niet zeker bent over het eten, vraag dan iemand anders om het mee te brengen. Onderschat nooit de biologische producten. Je moet alles proberen, ook al ben je alleen uitgenodigd voor een aperitieffeestje. Je weet nooit wat je kunt vinden.

Probeer creatief te zijn, maar maak jezelf niet kapot aan de gerechten die voor je bedrijf bestemd zijn. U zult alleen worden herinnerd als een mislukkeling, terwijl uw collega’s uw naam in hun bloed zullen schrijven!

Doe je eigen koken voor een keer. Niet alles hoeft perfect te zijn. Laat iemand anders er de verantwoordelijkheid voor nemen.

Was, snijd en bereid groenten, kruiden en soms versneden vlees en bereid ze met alle kruiden en smaken die u zich maar kunt indenken. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Natuurlijk zijn er momenten dat je iets verpest, maar daar is leren koken voor bedoeld. Als je plezier hebt met anderen, vergroot dat je zelfvertrouwen en zie je er cool uit en lijk je de baas te zijn.

Een etentje organiseren is een geweldige ervaring. Het heeft grenzen, maar die zijn niet in steen gebeiteld. Je kunt zo creatief zijn als je wilt en zo betrokken als het diner gaat. Het eindresultaat is dat u zich goed zult voelen op het moment dat iedereen u met watertanden aankijkt.

Bestel geen slecht eten dat je niet lekker vindt. Het eten moet goed gepresenteerd worden om het lekker te vinden. Hou het. Probeer ook en zie dat het past de gerechten komen goed uit. Het is niet nodig om speculaties op de plaat te hebben.