Hoe kies je een datum?

Hoe kies je een datum?

Bierproeverij Den Bosch

Dit is een echt creatief werk. Het enige wat we nodig hebben is een datum en een plaats. De bierproeverij duurt ongeveer 50 – 70 minuten. Dus we hebben een locatie nodig die makkelijk de bierproeverij kan ondersteunen die binnen deze tijd nodig is. Het is mogelijk om de datum aan te houden en samen in een kamer te werken. Maar ongeveer 30 – 40 minuten buiten in een achtertuin. Het maakt niet uit wat je smaak is. Dus als een beste drinkervaring, vraag je een plaats waar we de gemakkelijkste oplossing voor u te nemen. Het beste is dat u precies op het laatste moment een datum kunt prikken. U kunt zelfs uw eigen datum maken. Zo heeft u altijd de grootste kans om iets magisch te beleven. Dus laat ons deze service aanbieden die aan uw wensen voldoet. Als u wilt, kunt u dit pakket later volledig benutten met meer bierproefavonturen. Deze zoals HOS Dippur, Hoestest. De CO2Bar, en ga zo maar door. Hoe meer details, hoe meer besparingen! PAKKET INCLUSIEF : – Speciaal Ambachtelijk Bier. – Bierproeverij op het werk of thuis. – Gepersonaliseerde Bierproef Kaart – Kostuums gemaakt om op uw bier te lijken! – Ballon. – Een Bier & Crew van ten minste 5 – Privé Tour – – Bier Proeverij Snack – Uw keuze – – Al het Glaswerk. – Drankglazen. – Flessen of schenkingen. – Volledige drinkervaring. –

Brouwerij Luik

Een bier met Belgische Ales! Top in België. Wij serveren de beste bieren via de internationale methode van bekroond thuisbrouwen.

ERU_FRAN

Wij eisen een glutenvrij verblijf plan. Als u allergisch bent voor gluten, kunt u uw probleem melden bij blogCafe. Wij houden u op de hoogte van glutenvrije accommodatie.