Alaska Menu

Alaska Menu

Eetcafe Dordrecht

Eetcafé het Puntje, outlet van de Heineken Brouwerij, ligt in het hart van Tsjechië. De brouwerij is wereldberoemd om haar verscheidenheid aan bieren en is de enige brouwerij die voor elk seizoen een eigen bier heeft. Zij brouwen ook de enige niet-genomineerde bieren die door de bierindustrie worden erkend. De bieren worden met de hand geselecteerd door het team hier in de brouwerij. Met een steeds wisselend team van brouwers, verse ingrediënten, ongelooflijke lokale smaak en een echt toegewijd team van chef-koks, zul je nooit zonder een nieuw drankje komen te zitten!

De meest exotische smaken van de Vietnamese tiramisu maken van dit verleidelijke dessert een onvergetelijke smaak. Deze drank wordt alleen met controle bereid en komt in een stomend kegelvormig gebakje dat zeer zorgvuldig wordt gemaakt. Met alleen de meest uitgelezen ingrediënten uit de tuin en vruchten, is dit dessert een onvergetelijke smaak. Het beste van alles is dat het in zeer korte tijd is klaargemaakt.

Of u nu een heerlijke lunch aan de waterkant wilt of een bevredigend diner na een gezellig avondje uit, u zult merken dat Eatery Menu velen verrast met zijn ruime aanbod dat budgetvriendelijk is. Gebruikmakend van bronnen uit het plaatselijke dorp, wordt de haard ook gedroomd door vele koks voor hun snelle maaltijden en verrukkelijke vegetarische bereidingen. In één keer eten is meestal geen probleem, zeker niet als je een grote eetlust en een zoetekauw hebt, want je kunt er meestal voor twee personen of een grote groep bestellen. Knapperig brood hoeft niet verplicht te zijn, en je hoeft je geen zorgen te maken dat je maag zich omdraait na het zien van de vleeshaas die uit de menukaart gesneden wordt.

Eten is een plezierige bezigheid, zeker als je het geluk hebt om vrienden over de vloer te hebben bij een chique etentje. Maar het zou nog beter zijn als u een heerlijk diner had in een ver land, bijvoorbeeld in een vissershaven in Alaska. Maar we willen allemaal onze maaltijden zo interessant, zo weelderig en zo kleurrijk als het eten eruit ziet. kleurrijk en heerlijk als het eten, en het beste van alles is dat we allemaal kunnen besparen op gas, en ons dat tegelijkertijd kunnen veroorloven.

Lees meer

Restaurant