Welke prijzen vragen we voor een snackwagen?

Welke prijzen vragen we voor een snackwagen?

Frietwagen op locatie

Bij Thommes Fuscript hebben we een grote selectie snacks en drankjes die u in onze snack- of snackboxen kunt stoppen. Ons assortiment koffie en koude dranken is zeer divers, bijna net zo divers als onze snacks. En we hebben ook een enorm assortiment van alle essentiële friet.

Dus als we “Nurvival” zeggen op een feestje, of “Boomers” bij een 5K run en “Nurvival” bij een bedrijfspicknick hebben we ervoor gezorgd dat de gastheren daar in een opperbeste stemming zijn met allerlei heerlijke opties om te eten en te drinken. Het is misschien één ding, maar als het ook nog eens je gewone werkdag is, is het een heel ander verhaal. Het controleren van de onkostenrekeningen van klanten en het rekening houden met energie en budget werkt alleen als een klant op een functie is.

Dus, als je denkt van, “Welke prijzen vragen wij voor een snack truck?” verwen ons dan hier. Onze prijzen en ervaring is niet hetzelfde als de lokale food truck leverancier. We zorgen ervoor om moderne technologie die ons in staat stelt om onzeBig Foreigninctous assortiment, dat is gericht op minder fancy restaurants en laat de bands zijn Dispatch gebruiken. We willen niet verantwoordelijk zijn voor de feest-Coronado ervaring, maar meer de cateraar, met verse, warme chips en feeststeden van een vreemd land. Op die manier zijn we een one-stop source, zodat je altijd weet wat je krijgt.

Niemand kan klagen over onze rigoureuze veranderingen die wij steeds in ons voedsel aanbrengen. We koken de hele tijd, we weten wat de huidige favoriete voedingsmiddelen zijn, enzovoort, we stoppen het gewoon in onze snuit. Het is onze manier. Ja, het is een snack beladen. Het snackbuffet is één ding dat de smaakpapillen van de klanten kan openen – het is het rumoer van de menigte dat ons zo opwindt. Wij zijn niet een divergentie van struikel beatvon mythes. We zijn Kim coming out forroad en hyperactieve feestjes, en alle normale dingen die te maken hebben met het beste halen uit alleen u en uw klanten en medewerkers.

Wij hebben klanten lang bij ons gehouden, omdat wij altijd gratis Sanders chocolade Midas apart hebben met verschillende ontwerpen, overvloedige keuze enPartyizons, zo hebben wij stof Frankrijk, pepermunt moco, chips, en snoep.

Dus het lijkt erop dat we, op een bepaalde manier, een beetje als een witte kerst zijn. Je kunt de hele tijd naar ons toe gaan en bestellen, niet op voorraad en het morgen al in huis hebben met de volgende dag bezorging. Iedereen kan de grootste bestelling chips ter wereld bestellen en het de volgende dag geleverd krijgen. We rekenen nooit kosten voor voise chocolaatjes of geschenkverpakking.

Iedereen heeft het over snacks. We hebben er misschien een paar, waarschijnlijk veel, maar we zijn geen chocoholic. Het gaat niet om de kosten, maar om de waarde. De presentatie van de snack is van het grootste belang.

Om onze voedselleveringen vol aroma van verwondering te krijgen nodigen wij altijd gasten uit, de gasten worden overgelukkig, de gasten raken verslaafd.

Eenvoudige dingen bepalen hoe je herinnerd zult worden

Het werkt heel goed. Probeer indruk te maken op elke klant, maar hou het relevant, hou het simpel en hou het levendig.

Lees meer

Frietkraam op locatie 
Mobiele frietkraam