Hoe EMS te gebruiken

Hoe EMS te gebruiken

 

EMS fitness

De fysiologische reactie van het lichaam op de stimulatie van de opslag van elektrische energie is een toename van de spiersamentrekkingen ter compensatie van de uitgeoefende spanning. De spieren trekken samen in reactie op de uitgeoefende kracht, maar zij hebben deze energie niet nodig om krachtig te zijn. De samentrekkingen zijn manueel en worden aangezet door de elektrische impuls. Deze spierspanning is het verschil tussen het “piep-piep-piep” dat je voelt tijdens het doen van handstandherhalingen met kleine gewichtjes versus het knarsende, zware gewicht dat je plotseling optilt tijdens het uitvoeren van volledige rugsquatherhalingen.

Deze exacte reactie is wat bereikt kan worden tijdens het uitvoeren van ritmische gymnastiekbewegingen zoals de tafels. Je kunt een soortgelijk effect bereiken door je armen in een volledige cirkelbeweging te zwaaien aan het einde van elke draai van het lichaam, en deze beweging resulteert in een vergelijkbare spanning in de psoas, een bovenbeenspier die loopt van de bovenkant van je dijbeen net boven je heup.

Opmerking – Het ontworpen dempingssysteem van het EMS-ontwerp maakt dit trainingseffect tot het middelpunt van functionele gymnastiekbewegingen. Het stelt u in staat om nog grotere gewichten te bereiken in weinig tijd. Het is de hand-oog coƶrdinatie die nodig is om de juiste bewegingen te maken op het juiste moment op aanvraag.

Waarom zou u EMS gebruiken?

Gestimuleerde spiercontractie is het belangrijkste resultaat van training met EMS. Het kan worden gebruikt om pezen en spieren te versterken, schade aan de spieren na een blessure te herstellen en de flexibiliteit van uw hele lichaam te bevorderen. Dit alles is mogelijk door kortdurende, intense trainingen die specifiek gericht zijn op de spieren die u bij elke sport waarschijnlijk het meest zult gebruiken.

Wanneer moet je het gebruiken?

Als je een serieuze turner bent, liggen de antwoorden voor de hand – gebruik het om je prestaties op elk onderdeel te verbeteren! U zult een verschil zien, ongeacht het trainingsschema dat u kiest. Het is zo effectief en efficiĆ«nt dat de gymnastiekgemeenschap het bijna uitsluitend gebruikt om hun gymnasten te trainen.

Wat is het standpunt van het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn over gymnastiek training?

De staat New York staat niet achter het gebruik van elektrische stimuleringsapparaten uitsluitend voor gymnastiektraining. De snelheid waarmee je voor het gebruik van dit soort apparaten naar de gevangenis kunt gaan is vrij kort. Het Department of Health and Welfare stelt alleen dat CBS gebruikt moet worden in een goed geventileerde en behoorlijk afgesloten ruimte.

Daarom is het van cruciaal belang dat u, voordat u dit trainingsapparaat gebruikt, een veiligheidstraining krijgt van een vakman. Er zijn er zeven die deze industrie in Westchester County verzorgen, en zij kunnen u een aantal waardevolle tips geven over hoe u het veilig kunt gebruiken. Dat zijn:

1-800-uatingkwestchester.uth rolstoeltoegankelijk

stam Weststate Clinton Twpmage dorp halt

DEENTERPRISE. Zij vereisen een veiligheidscursus en zij begrijpen dat u onderworpen zult worden aan het gebruik van elektrische stimulatietoestellen. Zij eisen dat u toestemming geeft en een getekende vrijgave hebt voordat u het toestel gebruikt om gymnastiekles te geven.

DE PERFECTE aerobic oefeningsmachine. Het beste van alles is dat u deze machine kunt gebruiken tijdens uw cruise. Ook u kunt pronken net als de profs. Als u op zoek bent naar de beste prijsklasse voor dit toestel kunt u kiezen voor toestel #10004, het toestel dat verkocht wordt voor een schandalige $500. Je hebt de keuze, je kan hem krijgen in blauw, rood of oranje.

Volgens mijn turnvriendin kun je het het beste gebruiken in een windtunnel. Dit apparaat genereert een gesimuleerde windtunnelomgeving waarin je jezelf kunt plaatsen, de gaten kunt spotten tijdens het trainen en je levenspotentieel kunt verbeteren.

En wat te denken van die muurbevestigingen voor alle wand-, vloer-, plafond- en deuropeningen waar u draden tegenaan moet hangen, met als gevolg dat u uw draden gevaarlijk vasthoudt.

Het ding is klein, licht, AltStar college klasse, met een ingebouwde bescherming tegen de gevaren van elektrische schokken.

Volgens mijn vriend, die turner is, zijn de kiekjes werkelijk van opmerkelijke waarde en hebben ze hem genoeg gespaard om elke dag weer naar de sportschool te gaan voor een nieuwe les.

Dus, niet klooien en aan de slag als het op je gymnastiek routine aankomt.

Lees meer:

EMS training afvallen

EMS fitness