Wat is een slachthuis

Wat is een slachthuis

 

Een slachthuis is een commercieel gebouw of een gebouw dat dient als productie-eenheid voor verwerkt vlees/karkas voor slagerijen en verwerkingsbedrijven en dat gewoonlijk stationair is of aan een industriële eenheid is vastgemaakt.

Dit soort slachthuis wordt afgewerkt met hardhout, ook bekend als "ILS" (intentionally determined lumber), dat speciaal voor dit doel wordt vervaardigd. Het timmerhout wordt vervolgens chemisch behandeld om het merendeel van de cholesterol en de insuline te verwijderen en zo een medium van beenderen van gevogelte of ham en pluimveeprodukten te verkrijgen die verder kunnen worden verwerkt. Dit alles gaat door een schaalvergrotingsproces om aan de hygiënenormen te voldoen, of zoals het proces wordt genoemd, gebruik makend van een gesloten systeem en veilige verwerkingsoverheadkosten.

De taak van een slager bestaat erin de karkasdelen te verwerken tot een product van hoge kwaliteit voor de detail- of groothandelsmarkt, voor de plaatselijke 93 of 94 onbesliste markt, of voor de individuele consument.

Geld is het budget voor de detailhandel, terwijl het van oudsher beschouwd werd als de kosten van het zakendoen, kunnen slagers het zich niet langer veroorloven om hun bedrijf uit te oefenen door voor vlees te betalen. Daarom zijn de dingen die zij elke dag in hun tijd doen anders dan de "oude manieren van zakendoen".

Eerst maken zij als het ware het vaatje vlees en verpakken het zo dat het bruikbaar is voor de beoogde consumptie. Dit stelt hun klanten in staat hun standaardhoeveelheden vlees, naar behoefte, voor hun consumptie aan te schaffen. Dit is bereikt en bevorderd door op elke hoeveelheid vlees een prijs te zetten, of die nu $1,25 of $1,40 bedraagt. Dit heeft de neiging de concurrentie van de supermarkten denutraal te verminderen, waardoor het slachthuis een grotere verkoop- en winstmarge krijgt en het voor de slager gemakkelijker wordt zijn produkten in te kopen.

In plaats van de oude methode van het snijden of het assisteren van de slager, noemen zij hun beroep nu een "f Watching profession" – zij doen het voor andere mensen. Op die manier kan het vlees met de grootste zorg worden verwerkt, maar krijgt zowel de klant als de handelaar toch een adequaat en mager product. De koper van het vlees weet zeker dat hij een "natuurlijk" product in handen heeft, zonder alle overbodige processen en onnodige producten die eraan worden toegevoegd.

Een ander ding dat slagerijen doen is de voorraad geografisch behandelen. Dat is het afnemen van de vacht van de dieren met het oog op een volledige hygiëne, waardoor het welzijn en de integriteit van het dier worden gewaarborgd voor de slager, de vleeskoper en de consument. Zij beschikken ook over teams die zijn opgeleid in de verzorging van de dieren. Dit proces zorgt voor een veel hygiënischer en gezondere beweging van het dier en leidt tot gezond, mals vlees. Dit wordt bereikt door houten zitplaatsen, die opnieuw zorgen voor hygiëne, en een schonere en veiligere omgeving bieden voor het fabricage- of assemblageproces.