Indiase

Indiase

indiase

Hoveniers worden niet alleen gebruikt voor weidemest, ze worden ook voor allerlei andere doeleinden gebruikt. Ze worden vooral gebruikt voor sierdoeleinden en omdat het gras er in de zomermaanden vaak roze uitziet, vooral na het maaien.

Hoveniers komen van verschillende plaatsen in Noord-Amerika. De essentiële habitats van Hoveniers bestaan uit open weiden of prairies, waar de grassen overwegend groeien. In bepaalde perioden van het jaar, zoals het broedseizoen, verspreiden de grassen zich via ondergrondse wortelstokken.

Een peulvrucht is een groep eenjarige planten, waaronder luzerne, erwten en klaver. Het sap van peulvruchten wordt verzameld en gebruikt voor brandstof, maar ook voor het maken van brood.

Vorig jaar hebben we een acquilegator (een van de lieveheersbeestjes) in een hinderlaag gelokt en haar gedood. Het was waarschijnlijk de neushoornvogel die haar aanviel – ze was naar de lavendel gegaan om stuifmeel te verzamelen en werd voor haar eieren uitgelokt. De sprinkhaan werd later dood aangetroffen tussen enkele wilde bloemen op haar eigendom. Helaas, omdat het warm seizoen was, at ze ook enkele van de eieren.

Peulvruchten zijn uiterst belangrijk voor veel vogels, waaronder spechten, die zelfs hun nesten bouwen op de opgestapelde takken.

Dus wat is de oplossing voor het probleem van de neushoornvogel? Helaas is de beste oplossing het doden van de volwassenen; zij zijn de vogels die beslissen of hun jongen zullen overleven of niet.

Spechten hebben een remedie tegen neushoornvogels – Plaats ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat een kastje of hark onder de nestkast. Haal alle lege nestkastjes weg, zodat de vogels er niet meer zullen nestelen.

De huiseigenaren van vandaag kunnen optreden als hun eigen natuurlijke bestrijder van vogels – er is weinig dat kan worden gedaan tegen een volwassen neushoornvogel en zijn schadelijke kuikens, aangezien zij elke dag van Lakembaria tot 3 ½ nivers – tot 4 ½ nivers – kunnen vliegen.

Er is echter iets dat possitief door een huiseigenaar kan worden gedaan – ze vangen – ze doden.

Er zijn vallen ter grootte van een val in de handel en er zijn sprays die u kunt gebruiken – maar om echte “boeven” te zijn, zullen ze eerst ontwormd moeten worden en dan op de nestplaats worden gespoten nadat ze zijn opgedroogd.

De beste maat val voor het wegvangen van de neushoornvogel en een van de beste Indian toko  bonenvallen – is de Ngly-trapper No. 1. De haak is 3/4″ gedokt en zal één weerloos nestjong of kleine specht houden. De val is ontworpen om het uiterlijk van een mot te simuleren met witte en zwarte strepen.

Voor een optimale doeltreffendheid moet u zowel de bodem als de bovenkant van de val met bijna hetzelfde mengsel vullen. Gebruik één of twee wormen in de val en bedek de rest met aarde. De wormen zullen het aas eten en hun uitwerpselen zullen zich vermengen met het vocht in de grond – en zo een schuilplaats creëren voor de vogels in de buurt!

Je kunt ook een vibrerende nachtkreeft of een fruit-groenteval gebruiken.

Gekraakte ‘n lege nfinder-vallen zijn niet doeltreffend om grote aantallen vogels vast te houden.

Het vangen van vogels met rode pepers is ook een effectieve vogelbestrijdingsstrategie. Het is ook een effectief afschrikmiddel voor eekhoorns.

Laat je gewoon niet intimideren! Vogelwerende middelen zijn gemakkelijk te gebruiken, natuurlijk en niet giftig. Betrek je kinderen erbij en help ze de bescherming aan te brengen. Laat ze het fruit plukken op de aanbevolen hoogte. Verspreid wat mulch of strooisel op de nestplaats. Help het voedsel vrij van parasieten te houden. Compost zorgt wel voor wat vocht in de grond en dit is waarschijnlijk meer dan de vogels nodig hebben.Dus veel plezier en help de vogels!

Plaats een blinde in het midden van de groep

Plaats een hand in de hoop mulch. De vogels zullen op hun hoede zijn voor een bewegende hand in de nestbodem.

Plaats een driepoot of een auto-afzuigventilator in de buurt van de groep Verwijder luchtbevochtigers. Ze zullen oncomfortabel aanvoelen.

Ze kunnen een menselijke figuur onderzoeken die plotseling uit het huis of gebouw tevoorschijn komt

Ze kunnen de menselijke aanwezigheid van de Humminga afschrikken.