Indiaas restaurant India Garden

Indiaas restaurant India Garden

India Garden

India Garden is een keten van fast-casual Indiase restaurants. India Garden serveert Indiase gerechten zoals vada pav, boterkip en naan met een frisse twist. De restaurants gebruiken verse, huisgemaakte Indiase gerechten met een focus op het gebruik van kwaliteitsingrediënten. Het menu is zo ontworpen dat het een verscheidenheid aan items biedt die elke Indiase voedselwens kan bevredigen. India Garden is een merk van eigen bodem met een focus op kwaliteit en versheid van ingrediënten. Het is de snelst groeiende keten in de Indiase restaurantbranche en is aanwezig in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten.

Het bedrijf zet zich momenteel schrap voor zijn internationale expansie met de opening van hun eerste internationale franchisewinkel in Rockwell City, Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft ook plannen aangekondigd om meer vestigingen buiten India te openen. Momenteel heeft het bedrijf 21 restaurants in negen Indiase staten. Het doel is om in 2021 50 vestigingen te hebben.

Waar vindt u India Garden op sociale media?

De website van India Garden is het belangrijkste social media-kanaal voor het merk. Het bedrijf post regelmatig op Facebook en Twitter. Ze zijn ook aanwezig op Instagram, Google en Youtube. De India Garden app is ook een goede bron van informatie. De India Garden website is de belangrijkste bron van informatie voor de sociale media kanalen van het merk. De India Garden app is ook een goede bron van informatie.

Conclusie

India Garden is een keten van fast-casual Indiase restaurants. Het serveert Indiase gerechten zoals vada pav, boterkip en naan met een frisse twist. De restaurants gebruiken verse, huisgemaakte Indiase gerechten met een focus op het gebruik van kwaliteitsingrediënten. Het menu is zo ontworpen dat het een verscheidenheid aan items biedt die elke Indiase voedselwens kan bevredigen. India Garden is een merk van eigen bodem met een focus op kwaliteit en versheid van ingrediënten. Het is de snelst groeiende keten in de Indiase restaurantbranche en is aanwezig in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en de Verenigde Staten. Het bedrijf zet zich momenteel schrap voor zijn internationale expansie met de opening van hun eerste internationale franchisewinkel in Rockwell City, Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft ook plannen aangekondigd om meer vestigingen buiten India te openen. Momenteel heeft het bedrijf 21 restaurants in negen Indiase staten. Het doel is om in 2021 50 vestigingen te hebben. Het merk streeft ernaar om na 2020 elk jaar vijf extra locaties te openen, te beginnen met vier locaties volgend jaar, gevolgd door drie locaties in 2021 en twee locaties elk daaropvolgend jaar. Dat zou u een goed idee moeten geven van hoe groot de ambities van het merk zijn! Als u meer wilt weten over deze Indiase restaurantgroep, lees dan verder…