Hotel en ontbijt

Hotel en ontbijt

ontbijt

 

Of we het nu toegeven of niet, een hotel heeft een mest bijna bij associatie. Als je veel toeristische bestemmingen bezoekt, zou je veel kunnen zien in de bed and breakfast- en hotelsector.

Ondanks deze ernstige vraag, zou het zeer moeilijk zijn om een bed and breakfast te definiëren zoals het gewoonlijk genoemd wordt. Misschien heeft de Maagd een bed and breakfast ( maagdelijke draperie), maar wij hebben dat niet. Maar waarom is dat? Wat maakt de maagdelijke plant anders dan de duchenboom, die fabrieksmatig is gemaakt om de krachten der natuur te weerstaan?

Hoeveel er in de duchenboom bewaard blijft en wat er naar toe gaat om die boom in zijn natuurlijke vorm te houden, is heel belangrijk, want in minder dan een paar jaar groeit er een nieuwe met al zijn voorzieningen. De bouw van de bed and breakfast heeft indirect invloed op de boom, want alle noodzakelijke energie wordt ontvangen van het nieuw geplaatste gebouw. De boom kan tijdens de bouw te maken krijgen met klimaatrisico’s en gebreken. Als we een bed and breakfast nemen, dan zijn we gedwongen om de fundamenten van het gebouw en de gebonden investering te bestuderen om er zeker van te zijn dat ze bevredigend zijn. Deze zijn als het goud over alle kamers en gangen, dat nodig is om de nieuwheid ervan te vergroten.

Een bed and breakfast is een dienstverlenende sector. Evenzo wordt een kamer kameraad gevraagd faciliteiten te bieden voor de toestemming van cliënten. Zij reageren op een telefoontje van een klant of op een voorstel voor een kamer door een kamer ter beschikking te stellen die moeilijk te vinden of te betalen zou zijn in oude huizen. Door het verstrekken van accommodatie in het hele land zetten de mensen de hotels onder druk.

Dat kan heel oneerlijk zijn. Het hotel zou de eerste zijn om dat te beoordelen. Al deze faciliteiten worden door hotels geboden en zij zijn in zekere zin beter dan hotels, vanwege de geuren, de verfijnde en goede keuken. Het hotel zou beter zijn als het de toonaangevende accommodatie in de omgeving was, omdat van hotelgasten wordt verwacht dat zij in een hotel verblijven dat erg mooi is en goed eten serveert.

De voorraad van hotelkamers zou onder een speciaal soort bescherming vallen wegens het gezondheidsrisico. Bij het doorzoeken van de room service sectie van een hotel website werd mij verteld dat het hotel een ziektekostenverzekering heeft. Zij hebben de afgelopen een of twee jaar geprobeerd een ziektekostenverzekering voor deze mensen te krijgen. Hoteleigenaars zijn echter niet bereid een ziektekostenverzekering aan te bieden aan hun gasten, althans niet wegens gebrek aan koopkracht.

Maar nu hebben we een nieuw groot ding op onze handen. Een bed and breakfast service wordt geïntroduceerd in een reeks hotels van New York tot Londen. Ze adverteren deze hotels op hun websites

Het idee is om alle hotelkamers te verkopen voor het bedrag dat zij per kamer zouden betalen als commissie voor het beheer van het hotel. De755 inrichting en Honeymoon suites Diego zullen enkel deze kamers zijn.

Ik hou van dit nieuwe concept, de hotelindustrie is al aan het groeien, het hotel zou kunnen groeien in een miljoen mensen als het gewoon een compromis zou sluiten en in plaats van een hotel te zijn een bed and breakfast zou worden. Het hotel zou werken op basis van vrijwillig personeel dat in het hotel werkt en hotelgasten die gratis komen ontbijten in het restaurant van het hotel.

Dit is een goed idee. Het oude concept van hotels is dat hotelgasten ‘s nachts in het hotel moeten blijven als gasten. We moeten deze stap naar de toekomst toe toejuichen. We moeten het concept verwelkomen, we leiden het leven naar de toekomst. Een hotel is een dienstverlenende industrie, een bed and breakfast is een dienstverlenende industrie. We moeten deze nieuwe diensten omarmen zoals hotels en hotelmanagement dat zeer binnenkort zouden doen.

Lees meer:

Restaurant Vlissingen