Het fruit van de Kalahari

Het fruit van de Kalahari

indigenous melons

KoffiePlant: De vrucht van de Kalahari woestijn| status: Een oude kalamansi bereidingDeze citrusvrucht is waarschijnlijk afkomstig uit het zuiden van Thailand, Sri Lanka en India. Hij staat bekend als de vrucht van de kalamansiwoestijn, en kreeg in de plaatselijke taal de naam kalo Jeerey, wat “leven geven aan degene die eet” betekent. Dit gebruik van het woord, en de bereiding ervan, hebben geleid tot de populariteit van de vrucht rond de Indiase kustgebieden, en in Thailand en Sri Lanka.

Oorsprong: Op het hoogtepunt van zijn kennis brachten de oude Romeinen en Grieken uit de Middeleeuwen deze kolachia, of kolachi, naar de Middellandse Zee. Hij wordt vermeld in het geschrift uit de 1e eeuw vanitus Flavius, en hij wordt kolachia peccati genoemd, en peccati betekent eigenlijk lijster (titilli-kleine ingewanden van een kolachia-plant)

nu, in Providence en vooral creatief in onze straatverkopers, zijn er een paar straatverkopers die provolone, en kolachia, verkopen, en op smaak gebracht met Provolone, en Pittige kruiden uit de traditionele Thaise geneeskunde Online koffie bestellen .

Deze bereidingswijze wordt in de meeste gevallen in de groothandel toegepast, en het basisuitgangspunt is de kolachia-plant. Zodra u de vrucht hebt gekweekt, kunt u deze oogsten, en zult u uw eigen kolachia-fruit kunnen verkrijgen.

Dit product wordt beschouwd als een van de gezondste voedingsmiddelen, omdat het een uitstekende bron van vitamine C is en het de krachtige vitamine A bevat.

Dit product is zeer moeilijk te telen, omdat de bomen een subtropisch klimaat vereisen, dat in het zuiden van Thailand niet altijd te vinden is. Maar de vruchten zijn vrij stevig, en gekleurd met een soort roze-olijfkleurige tint. Ze zijn gewoonlijk ongeveer 15 cm in doorsnee, en lichtgroen tot bijna bruin van kleur.

Deze sappige, gladde, bijna doorzichtige vruchten, met smaken als honing en een heerlijke, milde, licht pikante smaak, zijn heerlijk om te eten, maar zijn nogal glansloos en minder smakelijk dan de tientallen andere soorten kiwi’s. Ze zijn echter wel heel zoet.

Deze zachte appels hebben allemaal iets aparts, wat moeilijk te beschrijven is, maar zo’n lekkere aparte smaak is. Het is moeilijk te omschrijven, maar als je er eenmaal een geproefd hebt, is er geen weg terug naar een andere.

Deze nieuwe vari√ęteiten zijn prachtig, en zullen waarschijnlijk vanaf nu verder worden verbeterd en uitgebreid.

U vindt deze verrukkelijke, zoete en goed smakende zachte appels overal.