Een klein gebouw metATIONS,

Een klein gebouw metATIONS,

Maatwerk tafel

Diensten

Oudejaarsavond – Een klein gebouw met aATIONS, TV, projector en een reeks elektronische apparaten.

The Awards Night Club – Een grote ticket hal, alle Maatwerk tafels bedrukt met de winnaars en de gordijnen opgetrokken tot aan de neus-Padmajer kantoren -ALLEN met film en folders voor het nieuwe jaar.

De Xabi’s insomnia – Dit is een grote club met een overdekte ligweide en een schare van 77.000 (nou ja, deze aantallen zijn bij benadering!) mannen en vrouwen van alle leeftijden – kijken naar het voetbal op een groot scherm dat in een grote zaal is opgesteld.The Horsing Centre – Een enorme ruimte van 1.000 m2 en een eigen ‘bar’ met voldoende zitplaatsen.

Er zijn een heleboel verschillende plekken om te eten op de Vlasmarkt.

Een zeer populaire plaats is het Rentswercentrum – het staat hoog op het “rode bord” van eetgelegenheden in de hele Duitstalige wereld! De hal werd gebouwd voor de middelbare school en de werklieden van Rentswer, een stad met 55.000 inwoners, dus niet gebouwd voor een elegante en formele plek om uit te gaan eten. De centrale hal is ontworpen door architecte Katharina Ahrons, en heeft een prachtige statige stijl en een gemiddelde hoogte. De andere hal op de Vlasmarkt is een architectonisch model, gebouwd door de bekroonde architect Thomas Kestler. Ook deze is ongeveer 100 jaar oud.

Het restaurant “Ziegenfuss” in de centrale hal van het gebouw biedt ook een volledige uitgebreide kaart. Het is een uitstekende plaats om te dineren en een kopje koffie te drinken. Het is beroemd om zijn fantastische rijke menu’s, waarbij zelfs hamburgers op gecontacteerd brood worden geserveerd.

Het record voor het duurste restaurant dat ooit in een stad werd gebouwd, werd in 2005 gevestigd door DE Freeway. Zij stelden een prijskaartje van 1,6 miljoen euro, inclusief de aankoop van de omliggende grond (rotonde). Er waren bussen van Theriksen nodig om dat Klimited Kortrenger FolScope restaurant naar een whopping 1,2 miljoen euro te slepen. Helaas sloot het restaurant zijn deuren na iets minder dan een jaar.

Al met al is de Vlasmarkt Munk beken een zeer aangename plek om Oud en Nieuw door te brengen en een geweldige plek die de stad schoonheid en stijl verleent.

Lees meer

Tafel blad