Dagelijks en Constipatie

Dagelijks en Constipatie

Dagelijks en Constipatie

Dagelijkse maaltijden

Indigestie en constipatie zijn geen nieuwe ervaringen bij de Italianen, want Indigestie stond bekend als “indigestie” en constipatie als “scapulier”. Beide Liang-Chin gerechten staan op het Indigestion menu in New York. Het grote verschil tussen de Chinezen en de Italianen is dat de Chinezen het eten beperken tot een vaste hoeveelheid, terwijl de Italianen meer mogen hebben, als in “handvol”. Dit is zeer gunstig omdat er minder verspilling is. De Italianen proberen het voedsel niet te vervangen, maar te verbeteren door er hun persoonlijke toets aan te geven.

blijven hangen na de maaltijd

blijven hangen in de Italiaanse cultuur, zoals die wordt beleefd op het niveau van de familie, de leeftijdsgenoten en de meester. Nadat we ons hebben volgezogen tijdens het diner, zullen we het “lurk”-effect ervaren in de vorm van thee, koffie en kruidenthee. Dit is meer dan alleen iets drinken, het is een communicatie van liefde en intimiteit. stalkers worden heel intiem met hun basilicumplantjes.

voedselgeschenken

Het Wellness Geschenk van Koken zal een deur naar uw hart openen. Uw vrienden en familieleden zullen een persoonlijke boodschap van u ontvangen en zullen altijd in de gelukkige stemming zijn.

Thee pakketten , koffie en kruidenthee

Thee is een belangrijk onderdeel van de Italiaanse cultuur en ze hebben een winkel bij u in de buurt geopend die u een breed scala aan thee en koffie biedt, die van invloed zijn op uw gezondheid. U kunt naar een koffieshop gaan en interessante mensen ontmoeten, een unieke koffiemok krijgen en genieten van een rustgevende kop warme drank. Wanneer u in Italië bent, zult u merken dat de Italianen vriendelijk zijn en altijd behulpzaam wanneer om hulp wordt gevraagd. Haal daarom uw koffiemok tevoorschijn en maak er een leuke dag van!

Als u van plan bent een reis naar Italië, het eerste wat je moet doen is het huren van een romantische Italiaanse ambiance. Wat bijdraagt aan de romantische ambiance van de Italiaanse cultuur is de verlichting, de kleuren van het decor, de muziek en natuurlijk het eten! Je hoeft niet naar Italië te gaan voor alleen het eten, je kunt een romantische wandeling door de straten maken en een heleboel restaurants vinden die romantische diners aanbieden. Vergeet niet een kijkje te nemen naar mijn tip hieronder.

regelingswetten

Hoewel Italië een gereglementeerde hoeveelheid alcohol per fles hanteert, wordt er nog steeds veel sociaal gedronken. Na het diner is het sociaal delen van flessen een traditie die in stand moet worden gehouden, dus zorg ervoor dat u een droog drankje neemt bij uw diner. Er wordt ook algemeen aangenomen dat de gasten een “droge maag” hebben terwijl ze wachten tot de maaltijd wordt opgediend en dit geeft hen een vrijbrief om meer te eten dan normaal.

Ontbijt

Hoewel het in Italië als een gewoon ontbijt kan worden beschouwd, zien de Amerikanen over het algemeen over het hoofd dat de ochtenden in Italië vrij formeel zijn. Het ontbijt bestaat meestal uit espresso en een gebakje. In Italië is het uiterst formeel en is het hoog tijd voor de lunch. Het is een traditie dat je je ontbijt eet met een glas espresso en een gebakje. In Amerika wordt het beschouwd als een brunch en zijn er veel restaurants die dit soort brunch aanbieden. Een andere traditie is om koffiedranken met een smaakje bij je eieren te drinken.

Seizoensgebonden dineren

De Italianen hebben hun eigen traditie om seizoensgebonden te eten. Het gebruik van deze manier van koken draagt bij aan uw Italiaanse kerstviering, maar ook aan uw Italiaanse Thanksgiving-presentaties. Er zijn veel boerderijen die in het winterseizoen verse groenten produceren. Gebruik dit seizoensgebonden verse voedsel als garnering of om iets extra’s toe te voegen aan uw Italiaanse kerst eiergerechten.

B Folk

Het woord B Folk is gebruikt om zowel de praktijken van het buiten eten als de buiten geserveerde recepten te beschrijven. De folkloregerechten kunnen worden bereid met ingrediënten die normaal in een keuken te vinden zijn. Bijvoorbeeld kip, lam, varkenspoot enzovoort. Er wordt gezegd dat dit een traditie is die van generatie op generatie is doorgegeven en zijn weg heeft gevonden in vele porties van de Italiaanse keuken.

De vleesgerechten, die meestal met varkensvlees worden bereid, zijn in vele streken van Italië ingeburgerd geraakt. Hierdoor zijn er veel regio’s die zijn overgestapt op het vaker gebruiken van vlees in hun recepten. Dit helpt ook de kosten voor de kok laag te houden.