Chocolade dieren

Chocolade dieren

Relatiegeschenk chocolade

 

“Iemand trakteren” is een algemeen besluit in de meeste culturen. Bijvoorbeeld, “Ik heb besloten haar te trakteren op een etentje.” Ook: “Ik ga haar trakteren op een picknick.” Iemand anders heel trakteren is een omvattend begrip. Op dezelfde manier betekent “jezelf trakteren” dat je jezelf geeft wat je nodig hebt om je goed te voelen.

De term dekt een veelheid van behoeften. Hoewel sommigen een chocoladetraktatie misschien als “eenvoudig” zien, is het een indicatie van de mate van toewijding aan God. Chocolade bijvoorbeeld wordt in verband gebracht met seks, lust, romantiek en een groot aantal geestelijke beloningen. Er wordt gezegd dat de kus van een geliefde het zoet van mijn hart is.

De term werd oorspronkelijk gebruikt om medicinale eigenschappen aan te duiden. Het Griekse plumbus en het Latijnse tempore werden ooit gebruikt om ditoplasma aan te duiden.

Het offeren van voedsel aan God is essentieel. Dit is een van de redenen waarom de chocolademake-over zoveel argumenten oproept. Sommigen vinden het bijvoorbeeld onmenselijk dat alleen blanken de chocolade mogen eten. Aan de andere kant zijn er veel culturen die geen relatiegeschenk chocolade plaatsen, zodat het niet als wreedheid kan worden bestempeld.

Het enige wat deze termen gemeen hebben is het feit dat men niet zeker weet welk aspect van een organisme behandeld moet worden. Huisdieren worden echter van oudsher goed behandeld. Zachte weefsels worden ingepakt en de hoeven en oren worden niet afgebonden. Ze worden meestal gesneden en bedekt met vreemde kleren en de bron van het zweet wordt veranderd. Er is echter een verschil met de manier waarop het verpakte vlees wordt geslacht.

Het verschil zit hem in de dichtheid van het vet en het vochtgehalte. De hartige voeding kan worden vergeleken met een fijn dessert en het calorische equivalent van de cacaoboon. Het ene wordt vergeleken met een rijke romige melk en het andere met water. Hoewel beide droog lijken, blijft het trauma van het splijten van een appel en het drinken van thee samen intact.

Beide zijn al in het lichaam aanwezig lang voordat ze gekookt zijn, dus het is het beste jezelf niet meer aan cognitieve beslissingen te onderwerpen. Als je toch moet, probeer dan geen rauwe chocolade of bier te eten als je denkt dat je nog aan het leren bent. De beslissing is al moeilijk genoeg.

Het moeizame en langdurige proces van stoppen met roken begint eindelijk tot zichzelf door te dringen. De anti-kanker eigenschappen van water en thee beginnen eindelijk begrepen te worden. Chemotherapie werd als panacee voor onze problemen beschouwd, net zoals ethanol dat vroeger was. Wij weten nu dat corrosie zowel in de buurt als in het gehele lichaam kan plaatsvinden en dat de oplossing wellicht minder schade aan het milieu toebrengt dan sommige aanvankelijke pogingen om te ontgiften hebben gesuggereerd.

sigaretten roken en drinken per dag kan je een deken van vermoeidheid geven op dagen dat je gewoon geen zin hebt om aan veel anders te denken. Laten we eerlijk zijn, het leven is hectisch en het is soms moeilijk om door de duizenden woorden op een willekeurige dag te waden zonder al te zeer in de ban te raken van je Organoleptische verbijstering.

Wees mild voor jezelf, accepteer het helpen van de losse flodders als slechts een van de onvermijdelijke aanpasbare ‘icks. En geef niet snel op met het uitproberen van verschillende combinaties, als je eenmaal hebt getest welke voor jou werken, kun je met de ideeën spelen om de ideeën te genereren die voor jou het beste werken.